понеділок, 14 січня 2013 р.

...щоб родили жито, пшениця і всяка пашниця...

І на завершення новорічних свят - декоративна ялинка, прикрашена монетками, своєрідний фетиш, аби грошики в новому році водились , "щоб родили жито, пшениця і всяка пашниця". Таке собі грошове дерево, тобто ялинка.
Робимо ялинку з любов'ю,з  гарними думками і побажаннями собі і людям.
Для ялинки нам потрібні: картон або цупкий папір, з яких ми виготовляємо конус і скручуємо стовбур, мереживо (1-1,5 м), боа, дрібні монетки, гарячий клей, картонний горщик для розсади, пінопласт.
Робимо  конус, склеюємо його, для більшої надійності всередину конуса можемо напхати газет чи пінопласту. Скручуємо і склеюємо з картону стовбур для ялинки.
Гарячим клеєм прикріплюємо стовбур до конусу і ставимо ялинку в картонний горщик, приклеївши теж клеєм. Для стійкості конструкції горщик заповнюємо монетками, скріпками, цвяшками - всім тим, що робить ялинку стійкою і чого не жаль позбутися. Все це приклеюємо. Пізніше, коли ялинка вже буде готова, поверх ще раз покриємо клеєм і потрусимо натертим на тертушку пінопластом. Так створимо сніг.

На конус гарячим клеєм прикріплюємо по колу мереживо, зверху конуса  можна приклеїти біле боа, а з скріпок зробити своєрідну зірку на верхівку. Прикрасами на ялинці будуть дрібні монетки різних країн світу, найбільше ж, звичайно, монет України, бо ми тут живемо і їх нам треба найбільше. Зверху кріпимо п'ятака ("дайте, дядьку, п'ятака"- пам'ятаєте?), аби в новий рік ввійти з везінням. Все - грошова ялинка готова.
Тепер гроші з нашого дому не убуватимуть. Усім примноження статків! Хай щастить!
P.S. На фото мої помічники - Маруська і Шустик.

Немає коментарів:

Дописати коментар