вівторок, 28 січня 2014 р.

Не спиться

Не спиться, а ніч - як море... Потрібен перепочинок і краплина тепла і затишку. Відпочиваю біля своїх пухнастиків, а думками й душею там, біля тих хлопців на майдані. Як вони в такий мороз?  Вчора на базарі  один з продавців сказав:"Хочеться миру". Так, - відповіла, - але ж відомо, якщо хочеш миру - готуйся до війни. Тому маємо стояти, укріплювати свій дух і перемагати. Українці стануть господарями на своїй землі, у власній державі. Ми більше не дамо себе принижувати і знущатися над нашою гідністю. Маємо навести лад у власній країні. Це безумство треба припинити - зникнення людей, викрадення, катування, вбивства, натравлювання гопників на протестуючих. Усі ці події відгукуються болем у серцях мільйонів українців. так хочеться миру, але на землі, очищеній від нечисті. Хочеться миру...
 Зараз в'яжу теплі шкарпетки, вони ой як пригодяться в такі морози. Ну, а для тих,  у кого є  ще  сила й наснага творити, декілька схем для вишиваня. Це, звісно, схеми квітів для вишивання хрестиком.





Вишивання - це своєрідна медитація, мантра на добро і злагоду. Тож вишивайте, творіть. І стоїмо! За вашу і нашу свободу! Усім натхнення!

Немає коментарів:

Дописати коментар