четвер, 20 березня 2014 р.

Весняне кольє з перлів

Чудове кольє з перлів можна зробити своїми руками.  Робити таке кольє нескладно і захопливо. Для роботи потрібні спецзнаряддя - круглогубці, а також штифти та намистини-перли двох або більше розмірів.

Отже, беремо штифт довжиною десь 20-25 мм, вдягаємо на нього перлину. Кінчик штифта з допомогою круглогубців закручуємо у кільце (див. фото), залишок штифта відрізаємо плоскогубцями.  На створене кільце з перлиною нанизуємо ще 4 штифти з перлинами різних розмірів, закріплюючи їх , як на рисунку, утворюється своєрідне кільце з 5-ти перлин.
Таких кілець з 5-ма перлинами робимо чималенько, аби їх нанизати на дріт (бажано декоративний, хоча за густо нанизаними перлинами він не проглядатиме). Нанизанавши на дріт необхідну кількість кілець з перлинами, наприкінці дроту круглогубцями знову закручуємо кільця, в які вправляємо стрічки під колір перлів. На стрічки  з обох боків нанизуємо ще по одному кільцю з п'ятьма перлинами, якими прикриваємо з'єднання дроту зі стрічками. Залишилося вдягнути кольє на шию і зав'язати кінці cтрічки бантиком. Прекрасний  аксесуар до нашого весняного гардеробу готовий. Творіть!
І трішки реклами. Весна весною, але ж роботу і біснес ніхто не скасовував. А тому, гадаю, для багатьох є актуальним питання власного доходу. Тож прийшов час заробітку. Завжди робіть правильні висновки!

P. S. І щодо нинішньої ситуації в країні. Що Крим вцілів і не зазнав руйнувань - це добре. Українська влада запізнюється з діями, враження, що вона абсолютно не діє на південному фронті - саме так - на південно-східному фронті (проте, можливо, щось мені невідомо). Тепер негайно треба організовано вивести  війська зі зброєю з Криму.  Укріплювати й надалі кордони з Росією. Ввести надзвичайний стан в прикордонних областях, як на мене, це треба зробити негайно. Запросити миротворчий контингент ООН. Бути готовими до провокацій ворога, наголошую - ворога, оскільки Росія оголосила Україні війну і автоматично стала ворожою щодо нас стороною. Всіляко допомагати кримським татарам, виконуючи найменші їхні прохання. І найбільшою опорою має стати армія. Турбота про армію з залученням кращих фахівців віськової справи - нагальне завдання сьогодення. Маємо вистояти! За нашу і вашу свободу! Усім натхнення! КРИМ - це УКРАЇНА!











Те, що я ніколи не зможу забути, але, можливо, пізніше зможу пробачити.

Немає коментарів:

Дописати коментар