пʼятницю, 28 березня 2014 р.

Мої квіти

     



От і дочекалися  весни. І хоча в останні дні стало трохи прохолодніше, та все ж таки весняний настрій, як і пробудження природи перемагають: пробивається зелень, розквітають перші квіти, по-весняному яскраво світить сонце, хочеться якомога частіше і більше перебувати на вулиці, дихати свіжим повітрям, більше заробляти. А ще знову з натхненням повернулася до свого хобі – роблю квіти.
    
  Хочу похизуватися своєю хризантемою, яку зробила зі штучного шовку , попередньо обробленого желатином. Майстер-клас з виготовлення такої хризантеми подавала в статті раніше. Своєю роботою дуже задоволена, в результаті вийшла чудова хризантема.    
 




   І ще ось мої квіти, які прикрашають шторку в кімнаті, а за необхідності переселяються на мій одяг. 

P. S.І ще декілька фото з Майдана 16 березня. 








Відбувається Віче на підтримку українців. Нам все ще загрожує братній народ. На фото спалений Будинок профпілок як нагадування. Українці теплячі, але не треба випробовувати його на терплячість занадто довго. Як на мене, зовні залишила б Будинок профспілок не відреставрований, а всередині - відреставрувати і створити на одному із поверхів виставковий зал як площадка для молодих креативних митців. Вистоїмо! За нашу і вашу свободу! Усім натхнення!

Немає коментарів:

Дописати коментар