неділю, 2 листопада 2014 р.

Ще одна декоративна подушка

Сьогодні у нас свято - два роки сайту. Другого листопада рівно два роки тому розміщений перший пост на цьому блозі. За цей час сайт потихеньку наповнювався, розвивався і на сьогодні маємо те, що маємо. Переглядів небагато, але й не так уже й мало - майже 60 тис. Головне, що нам подобається робити те, що ми робимо. А тому це й виходить так натхненно. Дай Бог і надалі будемо його розвивати і робити те, що надихає нас у цьому житті. Ну, а сьогодні розглянемо, як зробити  ще одну декоративну подушку у формі яблука.



Робимо викройку подушки-яблука і листочка.

Накладаємо зроблені лекала на тканину, обводимо, вирізаємо. Робимо по 2 деталі яблука і листочка.
Складаємо вирізані із тканини деталі яблука і листочка лицем всередину, зшиваємо, залишаючи невелику відсань зверху не зшитою, аби вивернути яблуко і листок лицем наверх і заповнити синтепоном.
-
Наповнивши синтепоном яблуко і листочок до нього  вручну,  зашиваємо їх, залишивши  невеличку відстань. Робимо хвостик, скрутивши і зшивши довгу смужку.
 
На листочку вручну голкою з ниткою в тон тканині прошиваємо  дрібними стібками прожилки.
В яблуко зверху акуратно вставляємо хвостик з листочком там, де ми до кінця не дошили шов, аби набити подушку синтепоном. І ось тепер акуратно повністю зашиваємо подушку вручну, одночасно пришиваючи хвостик із листочком. Подушка готова. Насолоджуємося результатами своєї праці. Усім натхнення, аби творити і просто жити.

Немає коментарів:

Дописати коментар