середу, 7 вересня 2016 р.

Морські камінці у дизайні

 
 Ну от, літо промайнуло як одна мить. Попереду довгі осінні вечори, проте не варто сумувати, адже нам є що робити у цей час. Влітку біля моря ми не тільки ніжилися на сонці, а й збирали у свою колекцію найкращі морські камінці. І тепер настав час їх використати у дизайні свого будинку.
   Наприклад, зробити із камінців килимок у ванну, коридор чи на  кухню.


   Або килимок при вході.

 І всього то треба приготувати гарячий клей чи Момент, гумовий килимок і відшліфовані морем камінці, які клеїмо на основу. І  маємо гарний, неповторний і корисний килимок, який до того ж буде масажувати нам стопи.

   Або ж робимо      килимки  під посуд на обідній стіл.

  З морських камінців, які ми привезли із відпустки, можна змайструвати  також дизайнерську вазу чи вазон для кімнатних квітів.

  Для цього беремо основу для вазона чи вази, шпателем наносимо на поверхню вазона чи іншої основи гіпс чи цемент. І швидко, доки не застиг гіпс, клеїмо/вдавлюємо у цемент/гіпс камінці, розміщуючи якомога щільніше один до одного. Потім беремо розчин для шпаклювання і затираємо ним щілини, які лишилися між камінцями. Протираємо сухою чи ледь вогкою ганчіркою поверхню з камінців (і звісно, знімаємо зайву шпаклівку).

І  виріб готовий!   Усім натхнення!

Немає коментарів:

Дописати коментар