понеділок, 6 січня 2014 р.

Ялинкові іграшки з лампочок

Усіх із Новим 2014 (що то він нам приготував?) Роком і Різдвом Христовим! У нас знову дощі, цього разу не осінні, а січневі. Та ми зберігаємо силу духу й оптимізм. Тримаємось, шануємось, бо ми того варті!
А перед Новим роком виготовили на ялинку з лампочок новорічні іграшки - Діда Мороза і Сніговичка. Вийшли такі милі домашні  чоловічки - обереги затишку нашої оселі.

Складніше робити Діда Мороза. Спочатку фарбуємо лампочку в червоний колір,окресливши місце для обличчя, яке покриваємо білими фарбами.
Після висихання фарби із вати чи синтепону клеїмо діду бороду і брови, на обличчі домальовуємо очі, ніс,рот, можна підмалювати червоні щічки (аякжеж, мороз, зима!), потім зверху термопістолетом приклеюємо шапку, попередньо вив'язану на спицях, можна і зшити, але в'язана надає образу більшої переконливості. Тепер приклеюємо білий пухнастий комірець (з синтепону або вати). І наш дідо готовий, аби прикрашати ялинку).
Пі.Сі. Коли в'яжу шапку, то одночасно вив'язую петельку, аби іграшка комфортно почувала себе на ялинці.
Із Сніговичком все дуже просто. Фарбуємо лампочку в білий колір. У потрібному місці косметичними олівцями малюємо очі, рот, щічки. Робимо ніс-морквину з пластиліну або іншої пластичної маси ( змішувала клей ПВА з мукою), фарбуємо ніс, клеїмо термопістолетом чи іншим клеєм. Тепер приклеюємо шапку і шарфик. Шапка і шарф нашого сніговичка  у національних кольорах. Вийшов такий  собі сніговичок-майданівець.
Ми - за гідне життя у своїй країні! Будьмо щасливі та здорові! За нашу і вашу свободу! Усім натхнення!

Немає коментарів:

Дописати коментар