понеділок, 11 серпня 2014 р.

Ще одна брошка своїми руками


                                    




 Знайшла на просторах Інтернету цікавий майстер-клас з виготовлення брошки з блискавок і вовни для валяння. Брошки виходять дуже гарні й оригінальні. Обов'язково спробую собі зробити, тим паче, що це не дуже складно.



Отже, для роботи нам потрібно підготувати такі речі: невеличкий шматок сукна, спеціальна голка для валяння, блискавка, одно- чи різнокольорова вовна для валяння, ножиці, голка з ниткою, основа для брошки.

Починаємо з блискавки: відрізаємо на ній тканину до самих зубчиків, обпалюємо запальничкою обрізані краї. Тепер беремо сукно і на ньому викладаємо потрібний нам візерунок підготовленою обрізаною блискавкою, правильніше сказати, зубчиками, що від неї залишилися.

Закріплюємо викладену візерунком блискавку, тобто пришиваємо голкою з ниткою кожен зубчик блискавки.

Беремо вовну і заповнюємо проміжки візерунка, викладеного з допомогою блискавки. Привалюємо вовну до сукна спеціальною голкою для валяння. Аби закріпити вовну, поверх можемо ще вишити якісь невеличкі фігури.

Тепер обрізаємо сукно за формою викладеного візерунка, якщо потрібно, закріплюємо ще раз голкою зубчики блискавки.  Перевертаємо нашу брошку і з вивороту пришиваємо або приклеюємо термопістолетом основу для брошки. Все, наша оригінальна брошка готова! Творіть! Усім натхнення!

  

Немає коментарів:

Дописати коментар