суботу, 9 жовтня 2021 р.

Як відремонтувати бюстгальтер розірваний на кісточках

  

Коли кісточки від бюстгальтера активно намагаються вас вколоти, вам не потрібні поради про те, як бюстгальтер повинен сидіти - вам потрібна справжня допомога! І ви отримаєте її прямо тут!

   Один із досить кумедних моментів, пов'язаних із бюстгальтером, яким поділилися багато жінок, - це неприємності з оголеними кісточками. Ви знаєте, як буває, коли кісточки розривають тканину і починають бити вас ножем у ребра або пахву? І сьогодні ми детально розглянемо питання, як саме відремонтувати розірваний бюстгальтер на кісточках.

     З яких причин оголюються кісточки на бюстгальтері?

   Кісточки призначені для підйому і підтримки бюста. Їх мета не в тому, щоб подряпати шкіру чи загрожувати внутрішнім органам жінки, але іноді саме так все і закінчується. Так чому ж кісточки оголюються?


    Відкриті кісточки зазвичай викликані однією із двох проблем. 
    По-перше, можливо, бюстгальтер вам не підходить так, як повинен. (Якщо ви не впевнені, що знаєте свій правильний розмір бюстгальтера, не соромтеся, попросіть досвідченого професіонала зробити примірку!)

   Ще одна потенційна проблема - неправильний догляд. Бюстгальтери слід акуратно прати м'яким миючим засобом. Агресивне прання і концентровані миючі засоби можуть послабити тканину і спровокувати неприємні проблеми із кісточками!

Для ремонту бюстгальтера  потрібні наступні матеріали:

  • Пластир
  • Ножиці.

                         Усунення проблеми

   Хоча розуміння потенційних причин відкритих кісточок може допомогти вам уникнути проблеми в майбутньому, але не принесе вам багато користі з точки зору вирішення проблеми зараз! 

   Ось чому ми ділимося швидким і простим рішенням виправлення порваного бюстгальтера на кісточках, аби продовжувати його носити й надалі! Тому що в реальному житті ми не завжди робимо все правильно. Так що зараз ми знаходимо шляхи вирішення проблеми, чогось вчимося і йдемо далі!

   Крок 1 - Поверніть кісточки на місце.

Почніть з того, що поверніть відкриті кісточки в початкове положення.

 Крок 2 - Виріжте тканинний лейкопластир.

   Огляньте отвір, залишений кісточками на тканині, щоб визначити, якого розміру повинна бути ваша латочка. Латка із пластира має бути досить великою, аби покрити як сам отвір, так і область навколо нього, щоб було достатньо клею надійно зафіксувати латку на місці.

   Як тільки ви визначите розмір латки, гострими ножицями виріжте її з тканинного пластира.

Крок 3 - Клеїте латку.

   Видаліть клейку підкладку і нанесіть пластир на отвір. Сильно натисніть на пластир на кілька секунд, щоб переконатися, що він прилип і залишається на місці.

І ось так, готово! У вас більше немає проблем із кісточками, і ви знову можете носити бюстгальтер, не побоюючись тілесних ушкоджень.

    Як довго триватиме це виправлення?

     З досвіду багатьох, це одне із тих рідкісних виправлень, яке з часом стає все сильнішим. Здається, що тепло тіла допомагає клею пластира сплавитися із тканиною бюстгальтера! 

                                  Усім натхнення!

Немає коментарів:

Дописати коментар