понеділок, 26 грудня 2022 р.

Новорічна ялинка з цукерок. Подарунок своїми руками

   Отже, сьогодні робимо неймовірно гарний і солодкий подарунок до Нового року - ялинку з цукерок.


   Що нам для цього потрібно?
Звісно ж, цукерки у яскравих різнокольорових чи однотонних обгортках; картонний конус - купити готовий чи зробити самостійно з картону; картонний круг-основу для ялинки; новорічна мішура; клей, двосторонній скотч; ножиці.

   Отже, готовий чи вирізаний самостійно з картону конус кріпимо на коло-основу з допомогою двостороннього скотчу. Попередньо в конус можна вставити ще один подарунок - пляшку ігристого вина. 

   Тепер кріпимо цукерки на конус. Починаємо з нижнього ярусу і так покроково - ярус за ярусом - піднімаємося до верхівки ялинки. Клеїмо цукерки на ялинку непомітним клеєм Момент або ж гарячим клеєм (використовуємо клеєвий пістолет).

   Можна клеїти цукерки на ялинку, використовуючи двосторонній скотч. Особливо цей спосіб дієвий, якщо замість конуса за основу ялинки брати пляшку вина.

    Можна двосторонній скотч закріпити суцільною смужкою для кожного ярусу ялинки, а потім на ці смужки навішувати цукерки. А можна на край обгортки кожної цукерки прикріпити клаптик скотку, з допомогою якого і кріпити на ялинку цукерку.

   Можливий ще й такий варіант ялинки з пляшки ігристого вина.  

   Святкову ялинку з цукерок можна прикрасити ще й різноманітною новорічною мішурою, а на верхівку прикріпити невелику різдвяну зірку. Святковий подарунок готовий.

                Усім натхнення!

Немає коментарів:

Дописати коментар