понеділок, 22 травня 2023 р.

Чохол для будь-якого стільця


Подивіться та дізнайтесь, як швидко та легко зробити гарний чохол для будь-якого стільця, який є у вас вдома.  Ви легко можете це зробити самостійно відповідно до розміру свого стільця. Це чудова можливість зробити чохол для стільця, який прикрасить ваш дім.


 Сьогодні ми крок за кроком покажемо, як просто можна пошити гарний еластичний чохол для  стільців будь-яких розмірів із тканини лайкра. Він ідеально підходить для декорування та захисту ваших стільців.


 ПОТРІБНО:

 Папір

 Маркер

 Тканина лайкра

 Сантиметр

 Ножиці

 Шпильки або крючки

 Швейна машина.

 КРОК 1:


 Для початку ви можете взяти лист паперу та намалювати форму свого стільця.  Це значно полегшить підбір за розміром відрізка тканини, який вам треба купити. Потім виміряйте стілець від переднього краю сидіння до кінця спинки зверху,  у нашому випадку це 1,82 м.

 Також виміряйте ширину стільця, у даному випадку це 45 см. Наприкінці виміряйте як ширину, так і висоту сторін сидіння.  Як бачите, у цьому випадку це 1,48 м х 8 см.

КРОК 2:


 Тепер візьміть вибрану тканину з лайкри та відріжте найбільший шматок, дотримуючись отриманих вимірювань. Далі виміряйте лише висоту спинки стільця.  І складіть тканину лицевою стороною всередину. Це буде підкладка для спинки.  Використовуйте шпильки або крючки для в'язання, щоб тканина була розтягнутою та залишалася на місці, переходьте до наступного кроку.

 КРОК 3:


 Настав час шити, тому візьміть тканину та зшийте по тих мітках, що ви зробили з допомогою шпильок або гачків на тканині.  Потім виріжте інші деталі, які будуть бічними сторонами сидіння. Дотримуйтесь вимірювань і зшийте їх, як показано на зображенні.

 Нарешті, хоча це й необов'язково, ви можете зшити верхню і нижню частини чохла, щоб надати йому кращого вигляду.  І ваше покривало буде готове, вам залишиться лише вивернути його та натягнути на стілець.


             ЧОХОЛ ГОТОВИЙ!
               Усім натхнення!

Немає коментарів:

Дописати коментар