понеділок, 30 жовтня 2023 р.

Павучок гачком на Хеловін

 

В'яжемо павучка гачком за простою схемою.  Такого павучка можна використати для прикрашання одягу, закріпивши на шапці чи зробивши з нього брошку. Такий павучок буде гарним декором для подарунка чи інтер'єру при підготовці до популярного нині свята Хеловін. І головне, цей павучок дуже легко в'язати. Його розмір залежить від товщини ниток, з яких його зв'язано.

Отже, схема павучка.


Починати треба з 5-ти петель без накиду, замкнутих в коло, далі 3 петлі підйому і з кожної петлі попереднього ряду в'яжемо 3 петлі з двома накидами. 

Наступний ряд: 2 петлі підйому, 2 петлі з одним накидом, ланцюжок з трьох петель з'єднуємо з петлею з двома накидами попереднього ряду. Над наступною петлею попереднього ряду в'яжемо ланцюжок з 12- ти петель, в кожну з цих петель в'яжемо стовпчик без накиду(12). Це перша ніжка павука.  Далі над черговою петлею попереднього ряду в'яжемо напівстовпчик з двома накидами, потім над наступною петлею вив'язуємо другу ніжку павука: ланцюжок із 12 петель, в які знову пров'язуємо 12 стовчиків без накиду. І далі за схемою,обв'язуючи тільце, в'яжемо всі 8 ніжок павука.

            Усім натхнення!

Немає коментарів:

Дописати коментар