вівторок, 29 квітня 2014 р.

Блакитна троянда

Саме так - блакитна троянда на фоні жовто-салатового листя. Ця моя квітка - аксесуар до  весняного гардеробу.

Виготовляла квіти за цим майстер-класом, але оскільки я не професіонал, а тільки аматор у цій справі, спеціальних інструментів не маю, то робила квіти за власною методикою. Брала 10 пелюсток, вірніше, квіткових віночків. Для блакитної троянди підготувала білу тканину, вирізавши ножицями віночки, фарбувала їх акриловою фарбою, розведеною водою. Пензлик намочувала у воді, потім у фарбу - і фарбувала пелюстки, якщо пелюстки виходили надто яскраві, то пензлик змочувала у воді і розводила фарбу прямо на пелюстках, роблячи їх блідішими (пелюстки клала на целофан). Після того, як пелюстки висохнуть, потрібно їх змастити клеєм ПВА (за необхідності клей розвести з водою), аби висохнувши, пелюстки тримали форму. Я використала клей ПВА, а не желатин чи крохмал, як рекомендують. Раніше пробувала тканину желатинити, але вона не тримала так добре форму, як після ПВА. Коли клей висихає, то розводів чи плям на тканині не залишається. Бульок у мене немає, тому придавала форму пелюсткам, закручуючи їх то ножицями, то гарячою плойкою для волосся. Серединку наклеювала на ватну основу знову таки за допомогою клею ПВА, а зовнішні пелюстки скріплювала  гарячим клеєм з  термопістолета, дуже зручно, швидко і відмінний результат.

Другу троянду - кольорову- зробила за цією ж методикою до літньої сукні. Потрібна ще фіолетова тканина для листків, зараз у пошуках такого матеріалу. Після завершення роботи ця брошка якнайкраще гармонуватиме до моєї нової сукні. Взагалі, люблю оригінальні прикраси, у тому числі і ювелірні. 
Такие оригинальные украшения под заказ всегда можно заказать в дизайн студии J3DS, их украшения выгодно выделяются своей новизной, эксклюзивностью и красотой,  изготовление ювелирных изделий на заказ  - залог   блистательности и неотразимости любой женщины. Разработка ювелирных аксессуаров от компании J3DS  осуществляется лучшими мастерами и поэтому безупречны как по качеству, так и относительно дизайна заказанного аксессуара.
Творіть! Результати того варті. Усім натхнення! І мирного неба. Маю надію, що все буде добре. Ми, українці, вистоїмо! За нашу і вашу свободу!

Немає коментарів:

Дописати коментар